Tørre øjne

Tørre øjne

Blink – så er der ikke et øje tørt

Vi kender det alle: På et eller andet tidspunkt begynder øjet at ”klø” eller at være irritabelt. Som regel sidst på dagen eller ud på aftenen. I disse DVD tider kan man jo altid lige sætte sig med slutningen af ”Borte med blæsten”. Så kommer tårerne automatisk. Spøg til side, der findes i dag flere måde at give øjet den normale fugtighed på. Det vi anbefaler er ”kunstige tårer” eller komfortdråber, som man også kalder dem.

Lige så naturligt som at blinke med øjet

Vi har øjendråber som er et middel, der fungerer næsten på samme måde som øjets egne tårer. De har jo til formål at holde overfladen af øjet fugtig med en ”tårefilm”. Øjendråberne fungerer på den måde, at det ”smører” øjet med fx hyaluronat. Det er et stof, der findes naturligt i øjet. Hyaluronat fungerer så øjet i en lang periode føles forfrisket og i god balance.

Blink ind til os

Vi er selvfølgelig klar over, at komfortdråber kan fås mange steder, men som fagfolk, når det gælder øjne, synes vi naturligvis, at det er mest oplagt at købe dem hos os, hvor vi samtidigt kan rådgive om det helt rigtige produkt.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.