Designerbriller finder du i
Helsinge hos Bruuns Optik

Designerbriller

Stort udvalg

Det er vigtigt, at man finder et par briller, som man føler sig tryg og komfortabel med, når man skal have reguleret sit syn korrekt. Gør man ikke det, er der nemlig stor sandsynlighed for, at man vil lade sine briller ligge og ikke gøre brug af dem. Og det kan have nogle negative konsekvenser i forhold til et forværret syn, idet øjnene ikke får den støtte, som de har behov for.

Det er noget, som vi gerne vil fortælle dig meget mere om hos Bruuns Optik i Helsinge. Her finder du desuden også et stort udvalg af designerbriller, hvorfor du har rig mulighed for at finde frem til et par, som du kan føle dig tryg og komfortabel med.

Sæt prikken over i’et på dit look med smarte designerbriller

Når det kommer til designerbriller, er der nemlig ofte tale om god kvalitet og et smukt håndværk. Og det betyder, at du med sikkerhed har mulighed for at finde et stel, der kan komplimentere din stil og give dig selvtillid. På den måde vil dine designerbriller blive til en form for smart asseccory frem for blot en nødvendighed. Og så vil du nyde dem lidt mere, hver gang du kigger dig selv i spejlet.

Du har blandt andet mulighed for at finde designerbriller fra:

  • Police
  • Tiger of Sweden
  • Gucci

Der er således et brand for alle, der kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert look og skabe et smukt statement.

Sørg for en regelmæssig regulering af synet

Når du sørger for at bruge de rette designerbriller, sørger du også for, at du plejer dine øjne. Dog skal du stadig huske en regelmæssig regulering, som du kan få med en synsprøve hos Bruuns Optik i Helsinge.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.