Derfor er brillestellet vigtigt
find det i Helsinge hos Bruuns Optik

Brillestel

Mærk forskellen

Der er mange, der er af den overbevisning, at de blot kan gå ned i det lokale supermarked og finde sig et par gode briller, der både giver et korrekt reguleret syn, en god pasform og er med til at komplimentere deres stil. Det er dog ikke altid tilfældet, idet der er stor forskel på de brillestel, du kan finde i et supermarked i forhold til dem, som du finder hos en professionel optiker, som os hos Bruuns Optik i Helsinge.

Vi ved nemlig en ting eller to om at have et godt brillestel, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at have det helt rette placeret på hovedet.

Når du vælger brillestel, skal du have fokus på farve, tykkelse, pasform og komfort

Når du bærer et par briller, har de stor betydning for dit udseende. Og derfor er det vigtigt, at dit brillestel sidder godt, således du føler dig komfortabel med dine briller og ikke generet hverken over næsen eller bag ørene. Men det skal også være pænt og passe til dig, således det ikke kommer til at virke for bastant på dit hoved. Derfor bør du altid lede efter et brillestel, der komplimenterer din stil i forhold til:

  • Farve
  • Tykkelse
  • Pasform
  • Komfort

På den måde kan du nemlig være sikker på, at du finder frem til det brillestel, du vil blive mest tilfreds med både nu og i fremtiden.

Vi går op i din tilfredshed

Og fordi at vi altid siger vores ærlige mening og har stor fokus på at yde en god service, så du går fra os med et smil på læben, sørger vi selvfølgelig altid for din komfort, dit udseende og din tilfredshed hos Bruuns Optik i Helsinge.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.