Find dine kontaktlinser
hos Bruuns Optik i Helsinge

Kontaktlinser

Find de rette kontaktlinser til dine behov

Der er flere, der vælger at skifte deres briller ud med kontaktlinser. Og det er fuldt forståeligt. I mange tilfælde kan brillerne nemlig være med til at hæmme en i hverdagen. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det regner uden for og brillerne dugger til, når solen skinner, og man skal til at finde nogle solbriller med styrke, eller når man dyrker sport som for eksempel svømning, hvor det ikke er muligt at have briller på.

Vil du også gerne til at bruge kontaktlinser? Så står vi klar til at hjælpe dig med at komme i gang hos Bruuns Optik i Helsinge. Du skal nemlig lære at bruge linserne, således du ikke beskadiger hverken dem eller dine øjne, når du tager dem i og ud, og så skal vi også finde frem til den rigtige linsetype til dig og dine behov.

Der findes nemlig flere forskellige former for linser, og derfor er det vigtigt, at du får dem, der passer bedst ind i din hverdag. De tre oftest brugte modeller inden for kontaktlinser er:

  • 1-dagslinser
  • 14-dags linser
  • 30-dags linser

Der er forskel på linsetyper

1-dagslinser skal skiftes hver dag, og du må derfor ikke sove med dem, 14-dags linser genbruges, således det er det samme sæt linser, du bruger i 14 dage i træk. Disse skal også tages ud hver nat. Både 1-dagslinser og 14-dags linser kræver således daglig adgang til rene omgivelser. 30-dags linser genbruges i op til 30 dage, og disse kan du beholde i øjnene i nogle få dage i træk – også under søvn. Derfor er disse gode blandt andet til festivaller. For at få den rette vejledning bør du kontakte Bruuns Optik i Helsinge.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.