Find din stil hos
Bruuns Optik i Helsinge

Find din stil

Prøv alle de briller, som du har lyst til

Der er i dag flere, der er begyndt at skifte deres kontaktlinser ud med briller i ny og næ. Og det er sundt for øjnene, som får en pause fra linserne og mere ilt til synet, der kan gavne synsfeltet. Dog er den største grund dog, at det med briller er muligt at skabe sig en helt bestemt stil, som man kan gøre brug af i det daglige.

Og det er noget, som vi gerne vil hjælpe dig med hos Bruuns Optik i Helsinge. Her kan vi sammen prøve alle de briller, som du har lyst til og dermed finde din stil.

Det skal du se efter

Når du gerne vil finde din stil i briller, er der mange ting, du kan have fokus på. Det være sig for eksempel:

  • Farve
  • Design
  • Tykkelse
  • Pasform

Farven på et brillestel er ofte afgørende for det tøj, som du kan bære sammen med det. Du kan være vovet og vælge en prangende farve og på den måde skabe et fedt look og sætte lidt power på et neutralt sæt tøj, men du kan også vælge en neutral farve og på den måde opnå et mere professionelt udtryk. I forhold til design skal du vælge den stil, der komplimenterer dine ønsker bedst, og det samme gør sig gældende med tykkelsen. Begge disse ting har nemlig også indflydelse på komforten, og det er til alle tider vigtigt, at dine briller sidder godt på dit ansigt.

Find din stil hjemme hos dig selv

Du har rig mulighed for at finde din stil i Helsinge hos Bruuns Optik, idet du kan prøve alle de briller, som du har lyst til. Og du kan låne dem med hjem, så du kan kombinere dem med forskellige looks.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.