Synsprøve

Synsprøve

Gratis syntest

Er det tid til en synsprøve?

Kontakt Bruuns Optik i Helsinge

Der er flere, der med tiden kan opleve, at deres syn forværres. Ofte er det noget, der sker over længere tid, og derfor er det ikke sikkert, at man er bevidst om den ændring, ens øjne og ens syn gennemgår. Dog er det dog ofte et tegn på forværring, når man begynder at knibe øjnene sammen for at se, hvad der står på tavlen i skolen, på vejskiltene ude i byen eller på varebeskrivelsen i supermarkedet.

Og hvis det er noget, du pludselig oplever, så kan det være, at det er ved at være tid til en synsprøve. En sådan kan du få foretaget hos Bruuns Optik i Helsinge.

Har du brug for kontaktlinser, briller eller at få foretaget en øjenoperation?

Når man pludselig oplever, at man ikke kan få teksten tæt nok på eller skriften langt nok ud, er det et tegn på, at ens syn trænger til at blive reguleret med enten kontaktlinser eller briller. Og derfor bør du få foretaget en synsprøve, der kan fortælle dig, hvilken styrke du bør anvende. Det kan godt være forskelligt på dine øjne, og derfor bør du også være opmærksom på, hvordan du regulerer dit syn. Det kan du gøre på tre forskellige måder såsom:

Vælg de rette linser eller korrekte briller med en synsprøve

Ofte vælger folk at begynde at bruge enten kontaktlinser og briller, men også her indenfor er udvalget stort. De mest populære kontaktlinser spænder fra 1-dagslinser og 14-dags linser til 30-dags linser, mens de normale brilleglas spænder fra syn tæt på og syn langt væk til mellem afstand på syn.

Hvad du har behov for, og hvad der passer bedst til dig, kan en synsprøve hos Bruuns Optik i Helsinge besvare.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.