Bruun’s Optik

Den individuelle butik – med kædens fordele

Velkommen hos Bruun’s Optik, som er det lokale alternativ til de mange landsdækkende optikerkæder. Vi er en del af OptikTeam, som lader sine butikker være selvstændige og lokale. Det betyder, at vi kan købe ind til konkurrencedygtige priser, men uden at være tvunget til at have et bestemt sortiment. Vi sammensætter derimod selv vores sortiment og har mulighed for at indkøbe stel, som du ikke finder andre steder.

Faglighed og stor erfaring

Vi har drevet optikerforretning i Helsinge siden 1996. Vores team består af autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere, som alle har stor erfaring i faget. Vi stræber altid efter at give dig en professionel og ærlig vejledning – derfor sørger vi for løbende at videreuddanne os. Når du skal vælge briller, kigger vi først på din ansigtsform og dine farver. Herefter tager vi en snak om din personlighed eller stiltype og ud fra dette finder vi en brille der passer til dig.

Vi er specialister i svagsynsoptik og kan fremstille diverse forstørrende glas, der kan hjælpe ved svagsyn. Derudover samarbejder vi med Kommunikationscentret i Hillerød.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi tilbyder et bredt sortiment af solbrilleglas. Du kan få solbriller med bl.a. hærdet glas, polariserede glas, farveskiftende glas og beskyttelse mod UV-stråler.

Derudover er vi leveringsdygtige i kikkerter, stjernekikkerter og kikkerter til jagt og fritid. Kig ind til os, hvis du vil bestille en kikkert, så finder vi den model, der passer til dine ønsker.

Hos os får du ikke kun færdigpakkede løsninger, vi finder derimod sammen en skræddersyet løsning, der passer til dig. Vi bruger kvalitetsglas fra Essilor og Rodenstock, som kan tilpasses efter dine behov. Hvis du har brug for kontaktlinser, læsebriller, skærmbriller eller almindelige briller til hverdagsbrug, så kig ind til os i butikken eller bestil en tid her på siden.