Find dansk design
hos Bruuns Optik i Helsinge

Dansk Design

Brillestel i dansk design

Når man skal bruge briller, er der mange, der mener, at de er nødt til at affinde sig med nogle mindre pæne, umoderne og knap så tilfredsstillende brillestel. Sådan har det nemlig før i tiden været, hvorfor der er mange, der ikke helt har rystet det af sig endnu. Sådan er det dog ikke længere, idet briller i dag udgør en smart accessory, hvorfor det altid er muligt at finde smarte brillestel i dansk design.

Og når det kommer til dansk design inden for både briller og brillestel, så kan du finde dem hos Bruuns Optik i Helsinge. Vi sørger nemlig altid for god kvalitet, og den ved vi, der er at finde, når der er tale om dansk design.

I Fleye’s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller.

Se mere på Fleye.dk

Vælg det rette brand inden for dansk design

Der findes i dag flere forskellige brands, der har taget den skandinaviske og nordiske stil sig. Med denne er der fokus på en forening mellem god kvalitet og godt håndværk, og derfor får du med et par briller i dansk design en accessoy, der aldrig kommer til at gå af mode.

Nogle af de mærker, som du særligt bør holde øje med inden for dansk design, er:

  • FLEYE
  • Thomsen Eyewear
  • MonkeyGlasses
  • Carlottas Village

Dette er alle nogle brands, som du har mulighed for at finde hos Bruuns Optik i Helsinge.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear.

Se mere på Thomseneyewear.dk

Dine briller skal også være komfortable

Når man køber nye briller, er det dog ikke kun det danske design, som man bør gå efter. Man bør bestemt også have fokus på blandt andet pasform og komfort, idet det er vigtigt, at man ikke føler sig generet for eksempel bag ørene eller over næsen, når man har sine briller på. På den måde vil brillerne være til større besvær end hjælp.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.