Briller

Briller eller ej? Find dem hos Bruuns Optik i Helsinge

Der er mange, der er nødt til at erkende, at de er nødt til at begynde at bruge briller. Og det er faktisk lige meget, om der er tale om dem, der bør bruge dem til dagligt, dem der skal finde dem frem, når de læser eller dem, der skal have dem på, når de arbejder. Briller er nemlig i alle tilfælde et godt værktøj, når mam gerne vil være sikker på altid at have et skarpt syn og et reguleret synsfelt.

Derfor finder du et stort udvalg af forskellige briller og designs hos os i Helsinge hos Bruuns Optik. Vi har derfor med sikkerhed også en model, der passer til dine ønsker og behov samt pasform.

Hav fokus på disse ting

Når du skal finde et par briller, som du bliver tilfreds med, er der flere ting ,som du kan have fokus på. Det være sig for eksempel:

  • Stelfarve
  • Steltykkelse
  • Glasform
  • Glasfarve
  • Design
  • Pris

Det er nemlig alt sammen nogle ting, der kan have indflydelse på den tilfredshed, som du kommer til at få med dine briller. Stelfarve og steltykkelse er blandt andet vigtigt i forhold til, om brillerne komplimenterer din stil, men glasformen og glasfarven er vigtig i forhold til dit udseende. Design og pris kan afgøre, om du har råd til de briller, som du gerne vil have.

Vi hjælper dig med at finde de rette briller

Vil du gerne have hjælp til at finde det rette par briller, således du er sikker på, at de sidder godt på dit hoved og samtidig ikke er generende hverken bag ørene eller over næsen? Så lad os hjælpe dig. Vi står altid klar til at tage imod dig hos Bruuns Optik i Helsinge.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.