Vi har et stort udvalg af solbriller
hos Bruun Optik i Helsinge

Solbriller

Find forskellige solbriller

Der er mange, der hvert år er på udkig efter nogle gode og smarte solbriller. Og det med god grund. Med tiden er solbrillerne nemlig blevet en form for accessory, som der er mange, der bærer som en form for statement. Det betyder, at det er noget, der findes frem også selv om solen ikke skinner, men blot fordi at det ser godt ud til det look, som man bærer den pågældende dag.

Med den stigende tendens inden for smarte solbriller, er det selvfølgelig nødvendigt med et stort udvalg af modeller. Og det kan du finde her hos os i Helsinge hos Bruuns Optik. Der findes et stort udvalg af forskellige solbriller, som også kommer i mange forskellige brands. Her kan nogle af de mest populære nævens som værende blandt andet:

  • Police
  • Tiger of Sweden
  • Chanel
  • Gucci
  • Bruuns Bazar

Der er således flere brands at vælge mellem, hvorfor der er rig mulighed for, at du kan finde frem til dem, der stemmer overnes med dine ønsker og dine behov. Med det sagt er der også flere aspekter, som du kan vælge ud fra. Her er der for eksempel tale om alt fra steltype og stelfarve til design, brilleform, størrelse, pasform og så videre.

Vi sørger for pasformen

Når du gerne vil være sikker på, at du finder frem til de helt rette solbriller, der kan udgøre det perfekte statement for dig, så bør du få kyndig vejledning. Og den finder du hos Bruuns Optik i Helsinge. Her er der foruden udseende nemlig også fokus på pasform, og derfor kan du være sikker på at komme hjem med et par solbriller, der sidder komfortabelt og passer til din hovedform.

Kontakt os

Anmeldelser

God service

Faglighed, hyggelig, super service alt dette får du hos Bruun’s Optik.

Kvalitet

Altid god service og kvalitets briller

Kunde i 40 år

Michael har været min optikker i over 40 år og jeg har altid været tilfreds med mine briller.

Et godt sted

Fantastisk forretning og dygtig konsultation.

5 stjerner

Har fået den fineste betjening og briller, som jeg kunne gå med fra første dag! Kan anbefales på det kraftigste

Klar anbefaling

Hvis du ønsker den bedste service og kvalitet, er Bruuns Optik det helt rigtige sted at gå hen. Kan klart anbefales til andre.