Opnå beskyttelse mod uv-stråling hos Bruuns Optik i Helsinge

Det er ikke nogen hemmelighed, at solen er hård mod os. Dog er det ikke kun vores hud, vi skal sørge for at beskytte mod de kraftige stråler. Det samme gør sig nemlig gældende med vores øjne. Når solen skinner, kan den nemlig også gøre stor skade på vores syn og vores øjne, hvorfor vi kan komme til at opleve alt fra irritation i form af gener til kroniske smerter, når vi ikke beskytter vores øjne mod den kraftige uv-stråling.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af gode og kvalitetssikre solbriller hos Bruuns Optik i Helsinge. Og derfor kan du med sikkerhed finde et par solbriller, der kan yde dine øjne og dit syn beskyttelse hos os.

Det skal du have fokus på

Når du skal finde et par gode solbriller, er der dog nogle enkelte ting, du skal have med i dine overvejelser, således du føler dig tilpas med dem på. Du skal derfor holde øje med:

  • Pasform
  • Komfort
  • Stelfarve
  • Glasfarve
  • Design

Dette er nemlig alle nogle faktorer, der har indflydelse på dine solbriller. Pasformen og komforten er afgørende for, om du føler gener, når du har dine solbriller på, mens stelfarve og glasfarve afgør, om du kan bruge dine solbriller i sammenhæng med alle dine looks. Designet fortæller noget om mode og stilkorrekthed.

Uv-stråling kræver faktor 25 direkte på øjnene

Når du finder frem til de rette par solbriller hos Bruuns optik i Helsinge, så ved du, at du yder aboslut beskyttelse for dine øjne. Faktisk kan solbriller give helt op til en faktor 25, og derfor vil du straks føle dig mindre generet af de kraftige solstråler. Dog må du stadig ikke kigge direkte op mod solen, da strålingen stadig er for kraftig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu