Vi forhandler solbriller med styrke hos Bruuns Optik i Helsinge

Når det er ved at være sommer, eller man skal ud at rejse, er noget af det mest uundværlige et par gode solbriller. For nogle er det dog ikke nok bare at finde dem nede i det lokale supermarked. Bruger man briller, er det nemlig nødvendigt med et par solbriller med styrke, således synet ikke svækkes, fordi man skifter til solbriller.

Og det kan vi hjælpe dig med at få styr på hos Bruuns Optik i Helsinge.

Tænk især på glasfarve og pasform

Når du skal finde frem til det rette par solbriller med styrke, er det vigtigt, at du finder det rigtige stel. Her skal du for eksempel være opmærksom på ting som:

  • Glasfarve
  • Pasform

Glasfarven kan ofte bestemmes til at være både gul/orange, rød, blå, grøn, sort og grå, og derfor er det vigtigt, at du tænker på dit udseende, når du vælger det glas, som der skal sættes den korrekte styrke i. Derudover er pasformen vigtig, idet du ikke skal føle dig generet, når du har dine solbriller med styrke på. De skal således tilpasses til at være komfortable bag ørerne og over næsen.

Find de rette solbriller med styrke som opfylder alle dine behov

Vi ved, hvor vigtigt det er med solbriller, og derfor har vi et stort udvalg, som du kan komme og prøve. Vi giver dig også muligt for at låne et par solbriller med hjem, således du kan være sikker på, at du vælger det rette par, inden der sættes styrke i glassene. Når du låner solbrillerne med hjem, har du mulighed for at forsøge dig frem med forskellige looks, således du ved, at de kan bruges på job, på rejsen, til hverdag og eventuelt også til en af sommerens havefester.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER