Find dine kontaktlinser hos Bruuns Optik i Helsinge

Der er flere, der vælger at skifte deres briller ud med kontaktlinser. Og det er fuldt forståeligt. I mange tilfælde kan brillerne nemlig være med til at hæmme en i hverdagen. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det regner uden for og brillerne dugger til, når solen skinner, og man skal til at finde nogle solbriller med styrke, eller når man dyrker sport som for eksempel svømning, hvor det ikke er muligt at have briller på.

Vil du også gerne til at bruge kontaktlinser? Så står vi klar til at hjælpe dig med at komme i gang hos Bruuns Optik i Helsinge. Du skal nemlig lære at bruge linserne, således du ikke beskadiger hverken dem eller dine øjne, når du tager dem i og ud, og så skal vi også finde frem til den rigtige linsetype til dig og dine behov.

Find de rette kontaktlinser til dine behov

Der findes nemlig flere forskellige former for linser, og derfor er det vigtigt, at du får dem, der passer bedst ind i din hverdag. De tre oftest brugte modeller inden for kontaktlinser er:

  • 1-dagslinser
  • 14-dags linser
  • 30-dags linser

Der er forskel på linsetyper

1-dagslinser skal skiftes hver dag, og du må derfor ikke sove med dem, 14-dags linser genbruges, således det er det samme sæt linser, du bruger i 14 dage i træk. Disse skal også tages ud hver nat. Både 1-dagslinser og 14-dags linser kræver således daglig adgang til rene omgivelser. 30-dags linser genbruges i op til 30 dage, og disse kan du beholde i øjnene i nogle få dage i træk – også under søvn. Derfor er disse gode blandt andet til festivaller. For at få den rette vejledning bør du kontakte Bruuns Optik i Helsinge.