Er det tid til en synsprøve? Så kontakt Bruuns Optik i Helsinge

Der er flere, der med tiden kan opleve, at deres syn forværres. Ofte er det noget, der sker over længere tid, og derfor er det ikke sikkert, at man er bevidst om den ændring, ens øjne og ens syn gennemgår. Dog er det dog ofte et tegn på forværring, når man begynder at knibe øjnene sammen for at se, hvad der står på tavlen i skolen, på vejskiltene ude i byen eller på varebeskrivelsen i supermarkedet.

Og hvis det er noget, du pludselig oplever, så kan det være, at det er ved at være tid til en synsprøve. En sådan kan du få foretaget hos Bruuns Optik i Helsinge.

 

Begynd at bruge kontaktlinser, briller eller få foretaget en øjenoperation

Når man pludselig oplever, at man ikke kan få teksten tæt nok på eller skriften langt nok ud, er det et tegn på, at ens syn trænger til at blive reguleret med enten kontaktlinser eller briller. Og derfor bør du få foretaget en synsprøve, der kan fortælle dig, hvilken styrke du bør anvende. Det kan godt være forskelligt på dine øjne, og derfor bør du også være opmærksom på, hvordan du regulerer dit syn. Det kan du gøre på tre forskellige måder såsom:

  • Kontaktlinser
  • Briller
  • Operation

Vælg de rette linser eller korrekte briller med en synsprøve

Ofte vælger folk at begynde at bruge enten kontaktlinser og briller, men også her indenfor er udvalget stort. De mest populære kontaktlinser spænder fra 1-dagslinser og 14-dags linser til 30-dags linser, mens de normale brilleglas spænder fra syn tæt på og syn langt væk til mellem afstand på syn.

Hvad du har behov for, og hvad der passer bedst til dig, kan en synsprøve hos Bruuns Optik i Helsinge besvare.