Find din stil hos Bruuns Optik i Helsinge

Der er i dag flere, der er begyndt at skifte deres kontaktlinser ud med briller i ny og næ. Og det er sundt for øjnene, som får en pause fra linserne og mere ilt til synet, der kan gavne synsfeltet. Dog er den største grund dog, at det med briller er muligt at skabe sig en helt bestemt stil, som man kan gøre brug af i det daglige.

Og det er noget, som vi gerne vil hjælpe dig med hos Bruuns Optik i Helsinge. Her kan vi sammen prøve alle de briller, som du har lyst til og dermed finde din stil.

Det skal du se efter

Når du gerne vil finde din stil i briller, er der mange ting, du kan have fokus på. Det være sig for eksempel:

  • Farve
  • Design
  • Tykkelse
  • Pasform

Farven på et brillestel er ofte afgørende for det tøj, som du kan bære sammen med det. Du kan være vovet og vælge en prangende farve og på den måde skabe et fedt look og sætte lidt power på et neutralt sæt tøj, men du kan også vælge en neutral farve og på den måde opnå et mere professionelt udtryk. I forhold til design skal du vælge den stil, der komplimenterer dine ønsker bedst, og det samme gør sig gældende med tykkelsen. Begge disse ting har nemlig også indflydelse på komforten, og det er til alle tider vigtigt, at dine briller sidder godt på dit ansigt.

Find din stil hjemme hos dig selv

Du har rig mulighed for at finde din stil i Helsinge hos Bruuns Optik, idet du kan prøve alle de briller, som du har lyst til. Og du kan låne dem med hjem, så du kan kombinere dem med forskellige looks.

DOWNLOAD STIL GUIDE